fake IWC replika Portugieser automatisk Ref. IW500705 Granskningsgranskning fake rolex

IWC Portugieser Automatic med datum debuterade 2004 och har alltid inrett en av de största och kraftfullaste fake rolex automatiska rörelser. 52010-kalibern som vi känner den idag visar hur långt rörelsens arkitektur har kommit sedan den ursprungliga portugisaren på 1930-talet använde en fickur i sitt handväska. I denna recension kommer vi att se både denna jättekaliber 52010 och det eleganta eleganta fodralet som omsluter det.

IWC bytte namn på den portugisiska linjen som portugisier 2015 och uppdaterade den utgående modellen med denna. IWC Portugieser ref. IW5007. Återigen går klockans verkliga ursprung tillbaka till slutet av 1930-talet då två kända proffs som Rodrigues och Teixeira närmade sig IWC på jakt efter en betydande klocka i rostfritt stål med en rörelse som kunde konkurrera exakt med en marin kronometer. Portugieser från IWC är en blomstrande linje, eftersom portugisaren är över 75 år gammal och tillbedjan och lojaliteten till den automatiska versionen förmodligen segrar i sin respekterade kronografiska motsvarighet.

Uppdaterad på rolex replica IWC Portugieser Automatic IW5007 med sin rörelse dekorerad med 31 rubiner och dekorerad är den automatiska lindningsmekanismen: det är ett system som praktiskt taget är slitfritt tack vare användning av keramiska delar. Det finns många spännande förändringar jämfört med den senaste iterationen 5001, och de flesta av dessa förändringar händer verkligen med den mer öppna arkitekturen, den skelettiserade rotorn, hur klockan slingrar sig, bryggans layout - och nu kan du verkligen se och känna hur smidigt det automatiska Pellaton-lindningssystemet är.

Det finns mycket utrymme som avslöjar fatbryggan som naturligtvis visar de två vårens fat i all sin härlighet. De två faten drar nytta av frigörandet av vridmomentet och gör en stor skillnad med tanke på det naturliga hoppet från 5001: s 3Hz till den mer moderna 4Hz-frekvensen på IW5007 - vilket i sin tur gör att 52010-kaliber nu måste lagra mer energi för att fortfarande erbjuda reserven 7 dagars laddning tillsammans med den högre rolex kopia frekvensen.

rolex replica
replica rolex
fake rolex
replica uhren
replica watches